APA:
کپیعادل، مه جبین، امیری، محمداسماعیل، نجاتیان، محمدعلی، و عادل، مریم. (1396). تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا-توکوفرول و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(2 )، 285-292. SID. https://sid.ir/paper/148296/fa
Vancouver:
کپیعادل مه جبین، امیری محمداسماعیل، نجاتیان محمدعلی، عادل مریم. تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا-توکوفرول و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(2 ):285-292. Available from: https://sid.ir/paper/148296/fa
IEEE:
کپیمه جبین عادل، محمداسماعیل امیری، محمدعلی نجاتیان، و مریم عادل، “تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا-توکوفرول و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 2 ، pp. 285–292، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148296/fa