APA:
کپیمیرعبدالباقی، میترا. (1396). تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه های فیزیولوژیکی برخی پایه های پیوندی گلابی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(2 )، 347-356. SID. https://sid.ir/paper/148304/fa
Vancouver:
کپیمیرعبدالباقی میترا. تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه های فیزیولوژیکی برخی پایه های پیوندی گلابی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(2 ):347-356. Available from: https://sid.ir/paper/148304/fa
IEEE:
کپیمیترا میرعبدالباقی، “تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه های فیزیولوژیکی برخی پایه های پیوندی گلابی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 2 ، pp. 347–356، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148304/fa