مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

990
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

واکنش کمی و کیفی گل محمدی (Rosa damascena Mill. ) به کاربرد عنصرهای غذایی

صفحات

 صفحه شروع 921 | صفحه پایان 932

کلیدواژه

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر کودهای پرمصرف (ماکرو) و کم مصرف (میکرو) بر کمیت و کیفیت گل محمدی (Rosa damascena Mill. ) در ایستگاه تحقیقات البرز, در سال های 1392-1388 در شرایط مزرعه, این تحقیق اجرا شد. این آزمایش با استفاده از طرح کرت های خردشده (اسپلیت پلات) در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. عامل اصلی شامل کودهای شیمایی, دامی (M) و تلفیقی (کود پرمصرف) در چهارده سطح و عامل فرعی کاربرد در خاک کود کلات آهن خضراء (کود کم مصرف) در سه سطح 0, 8 و 12 گرم بر بوته بودند. نتایج تجزیه ی واریانس نشان داد, بین سال های آزمایش, کودهای پرمصرف و همچنین کود کم مصرف, اثر متقابل سال در کود پرمصرف, سال در کود کم مصرف, کود پرمصرف در کم مصرف و اثر سه گانه ی سال*کود پرمصرف* کود کم مصرف بر صفات شمار گل در بوته, عملکرد گل تر, درصد اسانس و عملکرد اسانس در سطح 1 درصد معنی دار بود. مقایسه ی میانگین ها نشان داد, عملکرد گلبرگ تر با میانگین 98/7338 کیلوگرم در هکتار در سال دوم با کاربرد 12 گرم در بوته کود میکرو به همراه کاربرد N80P80K40M0 بیشترین بود. بیشترین درصد و عملکرد اسانس در سال دوم, با کاربرد 12 گرم بر بوته کود میکرو و کاربرد N40P40K40M0 به ترتیب با میانگین های 12/0 درصد و 7019 گرم در هکتار وجود داشت. نتایج بررسی دو سال نشان داد, کاربرد کودهای شیمیایی 40 تا 80 کیلوگرم در هکتار از نیتروژن, فسفر و پتاسیم در زمان و کاربرد سالیانه 12 گرم بر بوته از کود کم مصرف آهن و روی می تواند در بهبود کمیت و کیفیت گل محمدی بسیار مؤثر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباس زاده، بهلول. (1396). واکنش کمی و کیفی گل محمدی (Rosa damascena Mill. ) به کاربرد عنصرهای غذایی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 921-932. SID. https://sid.ir/paper/148415/fa

    Vancouver: کپی

    عباس زاده بهلول. واکنش کمی و کیفی گل محمدی (Rosa damascena Mill. ) به کاربرد عنصرهای غذایی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):921-932. Available from: https://sid.ir/paper/148415/fa

    IEEE: کپی

    بهلول عباس زاده، “واکنش کمی و کیفی گل محمدی (Rosa damascena Mill. ) به کاربرد عنصرهای غذایی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 921–932، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button