APA:
کپیپزشکی، پرنیان. (1394). بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 479-490. SID. https://sid.ir/paper/148541/fa
Vancouver:
کپیپزشکی پرنیان. بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):479-490. Available from: https://sid.ir/paper/148541/fa
IEEE:
کپیپرنیان پزشکی، “بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 479–490، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148541/fa