2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان
بامیار المیرا | محمدزاده میلانی جعفر | سیدجعفرنظری سیدسامان
پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1004
بررسی تاثیر تیمار آبگیری اسمزی بر ویژگی های ظاهری سیب زمینی خشک شده با هوای داغ با روش پردازش تصویر
یزدانپناه گنگچین منوچهر | ضیایی فر امان محمد | کاشانی نژاد مهدی | اصغری علی
بازدید 861
شناسایی عوامل تاثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس
حمدی پور سعید | رضازاد محمود | علیزاده محمد
بازدید 520
بررسی رشد و تولید رنگ دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر
افشاری مجید | شهیدی فخری | مرتضوی سیدعلی | طباطبایی یزدی فریده | اسحاقی زرین
بازدید 762
ارزیابی خواص بافتی و رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی رسیدن
مناف دل ستان فرهود | اسماعیلی محسن | تیموری بک مسعود
بازدید 956
تاثیر صمغ کاراگینان و جایگزینی نسبی کره با روغن آفتابگردان بر برخی از خصوصیات فیزیکی شیمیایی پخشینه سمنو طی زمان نگهداری
شاه آبادی سمیرا | توکلی پور حمید | مرتضوی سیدعلی | رئوفی نسیم
بازدید 1163
تاثیر خصوصیات مصرف کنندگان بر ترجیحات مصرفی شیر در شهر تبریز
دشتی قادر | رستمی رسول | پیش بهار اسماعیل
بازدید 1011
بررسی میزان پلی فنل های کل و کافئین موجود در چای سبز و سیاه و پودر فوری آنها
رفتنی امیری زینب | مداح پریوش
بازدید 1301
پوشش دار کردن لیپوزومی آنزیم فلیورزیم و تاثیر آن بر ویژگی های سینتیکی آن
وفابخش زهرا | خسروی دارانی کیانوش | مرتضوی سیدعلی | خواجه خسرو | جهادی مهشید | محمدی مهرداد | بهرامیان غزاله | کمیلی فنود رزیتا
بازدید 777
حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی اسید لینولئیک مزدوج: بهینه سازی اندازه ذرات بر اساس روش سطح پاسخ
فرید آقایی سودابه | قنبرزاده بابک | همیشه کار حامد
بازدید 1361
پایداری بلورهای کربنات کلسیم تشکیل شده طی کربناسیون دوم در تصفیه شربت خام چغندرقند
آقافرمانی بیوک | اسماعیلی محسن | بدبدک صمد | قنبرپور افشین | نویدی فر حبیب
بازدید 889
مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو، سیستم جابجایی و ترکیبی
یزدانی بهناز | محمدزاده میلانی جعفر | حسینی ابراهیم
بازدید 871
بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی
پزشکی پرنیان
بازدید 804
اثر طعم دهنده ها و پوشش دهنده ها بر ویژگی های فیزیکی، حسی و میکروبی محصول جدید "خرما ارده "
گرجیان هایده | ناصحی بهزاد | فضل آرا علی | باقری فرود
بازدید 1084
فرآوری سبزی ریحان با ماندگاری بالا با استفاده از روش نوین ضدعفونی
بک محمدپور مصطفی | پیغمبردوست سیدهادی | علیرضالو کاظم
بازدید 1009