APA:
کپیمولانژاد، مهدی، هدایتی فرد، مسعود، و گلستان، لیلا. (1395). افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/148657/fa
Vancouver:
کپیمولانژاد مهدی، هدایتی فرد مسعود، گلستان لیلا. افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/148657/fa
IEEE:
کپیمهدی مولانژاد، مسعود هدایتی فرد، و لیلا گلستان، “افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 99–112، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148657/fa