مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,267
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

777
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 112

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولانژاد، مهدی، هدایتی فرد، مسعود، و گلستان، لیلا. (1395). افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/148657/fa

    Vancouver: کپی

    مولانژاد مهدی، هدایتی فرد مسعود، گلستان لیلا. افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/148657/fa

    IEEE: کپی

    مهدی مولانژاد، مسعود هدایتی فرد، و لیلا گلستان، “افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 99–112، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148657/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا