مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

994
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل -نانوکریستال سلولز

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 154

چکیده

 در این پژوهش به منظور بهبود ویژگی های مختلف فیلم نشاسته, از پلی وینیل الکل (PVA) و نانوکریستال سلولز (NCC) استفاده شد. نمونه های NCC از لینت پنبه تهیه شد و توسط میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) مورد بررسی قرار گرفت. ویژگی های مورفولوژیکی و زبری فیلم های بر پایه نشاسته توسط میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که افزودن PVA و NCC به فیلم بر پایه نشاسته به ترتیب باعث افزایش و کاهش زبری می شود. آزمون جذب آب و زاویه تماس نشان داد که افزودن هر دوی این ترکیبات باعث کاهش ویژگی آبدوستی فیلم نشاسته می شود. میزان جذب رطوبت از %86.27 برای فیلم نشاسته نرم شده (PS) به %69.73 برای فیلم بیوکامپوزیت نشاسته- PVA و %54.81 برای فیلم بیونانوکامپوزیت نشاسته-NCC- PVA (%20)  کاهش یافت. نتایج آزمون زاویه تماس نشان داد که فیلم نشاسته نرم شده بعد از 60 ثانیه زاویه تماس کوچکی را نشان می دهد (24.06o) که با افزودن PVA و NCC به ترتیب به 31.17o و 47.71o برای فیلم های بیوکامپوزیت نشاسته -PVA و بیونانوکامپوزیت نشاسته-NCC -PVA %20  افزایش می یابد. نتایج آزمون رنگسنجی نشان داد که PVA اثری بر روی پارامترهای رنگی هانتر فیلم نشاسته ندارد در حالیکه افزودن NCC باعث افزایش شفافیت و زردی فیلم نشاسته- PVA می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوشیروانی، نوشین، قنبرزاده، بابک، و انتظامی، علی اکبر. (1390). مورفولوژی, زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل -نانوکریستال سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 141-154. SID. https://sid.ir/paper/148673/fa

    Vancouver: کپی

    نوشیروانی نوشین، قنبرزاده بابک، انتظامی علی اکبر. مورفولوژی, زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل -نانوکریستال سلولز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):141-154. Available from: https://sid.ir/paper/148673/fa

    IEEE: کپی

    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، و علی اکبر انتظامی، “مورفولوژی, زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل -نانوکریستال سلولز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 141–154، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button