مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خالص سازی آنزیم پلی گالا کتوروناز جدایه (IKO6) قارچ Ascochyta rabiei: عامل بیماری برق زدگی در نخود

صفحات

 صفحه شروع 381 | صفحه پایان 392

چکیده

 بیماری برق زدگی (Ascochyta blight) در نخود (Cicer arientinum) یکی از مهم ترین بیماری های این گیاه می باشد که توسط قارچ Ascochyta rabiei ایجاد می گردد و خسارات زیادی را به این محصول وارد می سازد. آنزیم پلی گالاکتوروناز یکی از عوامل مهم در بیماریزایی این قارچ محسوب می شود که با تخریب ترکیبات ساختمانی دیواره سلولی گیاه باعث سست شدن و نفوذ پذیر شدن آن نسبت به پاتوژن می گردد. در این تحقیق جهت بررسی خصوصیات آنزیم پلی گالاکتوزوناز تولید شده توسط جدایه IKO6 قارچ A.rabiei اقدام به خالص سازی این آنزیم با استفاده از ستون تعویض یونی بر روی بستر (Carboxy Methy1 Sepharose) گردید. مناسب ترین pH جهت اتصال آنزیم مذکور به بستر ستون برابر 5.5 تعیین گردید. پس از اتصال پروتئین, شستشوی ستون و اعمال شیب غلظت نمک NaCl یک مولار, نتایج نشان داد در فراکسیون های 81 تا 96 در ناحیه غلظت نمکی بین 0.3 تا 0.4 مولار یک قله فعالیت آنزیمی مشاهده می گردد. پس از رسوب دهی پروتئین های فراکسیون های فوق و با استفاده از SDS-PAGE یک باند پروتئینی با جرم مولکولی حدود 27 کیلودالتون به دست آمد. مطالعه زایموگرام مربوط به این باند پروتئینی نشان داد که این پروتئین دارای فعالیت آنزیم پلی گالا کتورونازی می باشد. بررسی pH مناسب برای فعالیت آنزیمی نشان داد که پروتئین خالص شده, در pH برابر 7.5 بالاترین فعالیت آنزیمی را از خود نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    فلاحی، حسین، زمانی، محمدرضا، و مطلبی، مصطفی. (1385). خالص سازی آنزیم پلی گالا کتوروناز جدایه (IKO6) قارچ Ascochyta rabiei: عامل بیماری برق زدگی در نخود. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(4 (ب))، 381-392. SID. https://sid.ir/paper/15096/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحی حسین، زمانی محمدرضا، مطلبی مصطفی. خالص سازی آنزیم پلی گالا کتوروناز جدایه (IKO6) قارچ Ascochyta rabiei: عامل بیماری برق زدگی در نخود. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(4 (ب)):381-392. Available from: https://sid.ir/paper/15096/fa

    IEEE: کپی

    حسین فلاحی، محمدرضا زمانی، و مصطفی مطلبی، “خالص سازی آنزیم پلی گالا کتوروناز جدایه (IKO6) قارچ Ascochyta rabiei: عامل بیماری برق زدگی در نخود،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 4 (ب)، pp. 381–392، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15096/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button