APA:
کپیجمشیدی، امیرمحمد، احمدی، علی، و درویشی، بابک. (1393). عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 45(4)، 489-498. SID. https://sid.ir/paper/153603/fa
Vancouver:
کپیجمشیدی امیرمحمد، احمدی علی، درویشی بابک. عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(4):489-498. Available from: https://sid.ir/paper/153603/fa
IEEE:
کپیامیرمحمد جمشیدی، علی احمدی، و بابک درویشی، “عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 4، pp. 489–498، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/153603/fa