مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی در سویا به وسیله تجزیه علیت

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 87

چکیده

 جهت مشخص کردن روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی و پیدا کردن اثرات مستقیم و غیر مستقیم این صفات زراعی مهم روی عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک, 364 ژنوتیپ سویا در یک طرح آگمنت در سه تاریخ مختلف کاشت با سه شاهد و 6 بلوک در موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج در سال 84-1383 مطالعه شدند. ضرایب همبستگی ساده محاسبه گردید و معلوم شد که وزن یک بوته, تعداد دانه در یک بوته و تعداد غلاف در یک بوته, بالاترین ضرایب همبستگی را با عملکرد دانه در هر 3 تاریخ کاشت دارا بودند. همچنین عملکرد دانه در بوته, تعداد گره در مرحله شروع رسیدگی, تعداد دانه در یک بوته و تعداد غلاف در یک بوته بالاترین ضرایب همبستگی را با عملکرد بیولوژیک داشتند. تجزیه رگرسیون گام به گام و تجزیه علیت نشان داد که تعداد دانه در یک بوته و وزن صددانه بیشترین اثر مستقیم مثبت را روی عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در هر سه تاریخ کاشت دارا بودند. بنابراین نتایج این تحقیق پیشنهاد می کند که تعداد دانه در یک بوته و وزن صد دانه به عنوان شاخص های انتخاب برای پیشرفت عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک به کار روند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسعودی، بهرام، بی همتا، محمدرضا، بابایی، حمیدرضا، و پیغمبری، سیدعلی. (1387). ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی در سویا به وسیله تجزیه علیت. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/153793/fa

    Vancouver: کپی

    مسعودی بهرام، بی همتا محمدرضا، بابایی حمیدرضا، پیغمبری سیدعلی. ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی در سویا به وسیله تجزیه علیت. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/153793/fa

    IEEE: کپی

    بهرام مسعودی، محمدرضا بی همتا، حمیدرضا بابایی، و سیدعلی پیغمبری، “ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک با برخی از صفات مهم زراعی در سویا به وسیله تجزیه علیت،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 77–87، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/153793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button