APA:
کپیحیدری، راویه، باقری، نادعلی، باباییان جلودار، نادعلی، و نجفی زرینی، حمید. (1399). وراثت پذیری و هتروزیس برخی صفات مرتبط با ارزش غذایی و کیفیت فیزیکی دانه برنج. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 27(1 )، 143-163. SID. https://sid.ir/paper/155655/fa
Vancouver:
کپیحیدری راویه، باقری نادعلی، باباییان جلودار نادعلی، نجفی زرینی حمید. وراثت پذیری و هتروزیس برخی صفات مرتبط با ارزش غذایی و کیفیت فیزیکی دانه برنج. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1399؛27(1 ):143-163. Available from: https://sid.ir/paper/155655/fa
IEEE:
کپیراویه حیدری، نادعلی باقری، نادعلی باباییان جلودار، و حمید نجفی زرینی، “وراثت پذیری و هتروزیس برخی صفات مرتبط با ارزش غذایی و کیفیت فیزیکی دانه برنج،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 27، no. 1 ، pp. 143–163، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155655/fa