مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف بر جنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگور (.Vitis vinifera L)

صفحات

 صفحه شروع 157 | صفحه پایان 169

چکیده

 ریزنمونه های برگ انگور ارقام شاهرودی, بیدانه سفید و یاقوتی جهت تولید کالوس در محیط کشت MS به همراه 1 میلی گرم در لیتر BAP و 0.1 میلی گرم در لیتر 2,4-D کشت شدند. کالوس های به دست آمده به منظور تمایزیابی در محیط کشت MS بدون هورمون که دارای غلظت های مختلف ساکاروز, کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های گلوتامین, فنیل آلانین و آرژنین بود, کشت شدند. ارقام یاقوتی و بیدانه سفید در محیط کشت دارای 250 میلی گرم در لیتر کازئین هیدرولایزات و رقم شاهرودی در محیط کشت دارای 500 میلی گرم در لیتر کازئین هیدرولایزات بیشترین درصد تولید جنین سوماتیکی را داشتند. از سوی دیگر در تمامی ارقام مورد مطالعه بیشترین درصد تولید جنین سوماتیکی در محیط کشت دارای 10 میلی گرم در لیتر فنیل آلانین, 100 میلی گرم در لیتر گلوتامین و 50 میلی گرم در لیتر آرژنین بودند. همچنین ساکاروز در غلظت 45 گرم در لیتر باعث تولید بیشترین درصد جنین سوماتیکی در ارقام یاقوتی و بیدانه سفید شد. در حالی که در مورد رقم شاهرودی, در غلظت 60 گرم در لیتر باعث تولید بیشترین درصد جنین سوماتیکی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمود، امیرجمال، عبادی، علی، امیدی، منصور، و میرمعصومی، مسعود. (1392). تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز, کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف بر جنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگور (.Vitis vinifera L). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 20(1)، 157-169. SID. https://sid.ir/paper/155765/fa

    Vancouver: کپی

    محمود امیرجمال، عبادی علی، امیدی منصور، میرمعصومی مسعود. تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز, کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف بر جنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگور (.Vitis vinifera L). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1392؛20(1):157-169. Available from: https://sid.ir/paper/155765/fa

    IEEE: کپی

    امیرجمال محمود، علی عبادی، منصور امیدی، و مسعود میرمعصومی، “تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز, کازئین هیدرولایزات و اسیدآمینه های مختلف بر جنین زایی سوماتیکی در برخی از ارقام انگور (.Vitis vinifera L)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 20، no. 1، pp. 157–169، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155765/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button