APA:
کپیصالحی، بهنام، باقرزاده، علی، قاسمی، محسن، و ابراهیمی، محبوبه. (1392). بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 20(4)، 189-198. SID. https://sid.ir/paper/155786/fa
Vancouver:
کپیصالحی بهنام، باقرزاده علی، قاسمی محسن، ابراهیمی محبوبه. بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1392؛20(4):189-198. Available from: https://sid.ir/paper/155786/fa
IEEE:
کپیبهنام صالحی، علی باقرزاده، محسن قاسمی، و محبوبه ابراهیمی، “بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 20، no. 4، pp. 189–198، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155786/fa