APA:
کپیمیرمصطفایی، سمیه، عزیزی، مجید، بحرینی، معصومه، آرویی، حسین، و عروجعلیان، فاطمه. (1392). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 20(4)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/155789/fa
Vancouver:
کپیمیرمصطفایی سمیه، عزیزی مجید، بحرینی معصومه، آرویی حسین، عروجعلیان فاطمه. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1392؛20(4):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/155789/fa
IEEE:
کپیسمیه میرمصطفایی، مجید عزیزی، معصومه بحرینی، حسین آرویی، و فاطمه عروجعلیان، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 20، no. 4، pp. 133–147، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155789/fa