مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

856
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 147

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرمصطفایی، سمیه، عزیزی، مجید، بحرینی، معصومه، آرویی، حسین، و عروجعلیان، فاطمه. (1392). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 20(4)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/155789/fa

    Vancouver: کپی

    میرمصطفایی سمیه، عزیزی مجید، بحرینی معصومه، آرویی حسین، عروجعلیان فاطمه. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1392؛20(4):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/155789/fa

    IEEE: کپی

    سمیه میرمصطفایی، مجید عزیزی، معصومه بحرینی، حسین آرویی، و فاطمه عروجعلیان، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن, میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 20، no. 4، pp. 133–147، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155789/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button