APA:
کپیبویراحمدی، مژگان، رییسی، فائز، و محمدی، جهانگرد. (1390). اثر سطوح مختلف شوری بر شاخص های رشد و جذب عناصر غذایی در شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) و گندم رقم چمران (Triticum aestivum L. Var Chamran). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 18(4)، 25-44. SID. https://sid.ir/paper/155845/fa
Vancouver:
کپیبویراحمدی مژگان، رییسی فائز، محمدی جهانگرد. اثر سطوح مختلف شوری بر شاخص های رشد و جذب عناصر غذایی در شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) و گندم رقم چمران (Triticum aestivum L. Var Chamran). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1390؛18(4):25-44. Available from: https://sid.ir/paper/155845/fa
IEEE:
کپیمژگان بویراحمدی، فائز رییسی، و جهانگرد محمدی، “اثر سطوح مختلف شوری بر شاخص های رشد و جذب عناصر غذایی در شبدر ایرانی (.Trifolium resupinatum L) و گندم رقم چمران (Triticum aestivum L. Var Chamran)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 18، no. 4، pp. 25–44، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155845/fa