APA:
کپیشاکری، معصومه، امینی فرد، محمدحسین، بهدانی، محمدعلی، و طباطبائی، سیدجلال. (1397). مطالعه تأثیر اسید جیبرلیک و وزن بنه بر صفات رویشی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L ). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 25(2 )، 153-165. SID. https://sid.ir/paper/155874/fa
Vancouver:
کپیشاکری معصومه، امینی فرد محمدحسین، بهدانی محمدعلی، طباطبائی سیدجلال. مطالعه تأثیر اسید جیبرلیک و وزن بنه بر صفات رویشی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L ). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1397؛25(2 ):153-165. Available from: https://sid.ir/paper/155874/fa
IEEE:
کپیمعصومه شاکری، محمدحسین امینی فرد، محمدعلی بهدانی، و سیدجلال طباطبائی، “مطالعه تأثیر اسید جیبرلیک و وزن بنه بر صفات رویشی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L )،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 25، no. 2 ، pp. 153–165، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155874/fa