APA:
کپیمحمودی، اسماعیل، سلیمانی، محمدجواد، تقوی، سیدمحسن، و باقری، عزیز. (1389). بررسی خصوصیات جدایه های Dickeya zeae عامل لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت و ارزیابی مقاومت بعضی از هیبریدهای تجاری ذرت نسبت به آن ها. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 17(3)، 89-95. SID. https://sid.ir/paper/155902/fa
Vancouver:
کپیمحمودی اسماعیل، سلیمانی محمدجواد، تقوی سیدمحسن، باقری عزیز. بررسی خصوصیات جدایه های Dickeya zeae عامل لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت و ارزیابی مقاومت بعضی از هیبریدهای تجاری ذرت نسبت به آن ها. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1389؛17(3):89-95. Available from: https://sid.ir/paper/155902/fa
IEEE:
کپیاسماعیل محمودی، محمدجواد سلیمانی، سیدمحسن تقوی، و عزیز باقری، “بررسی خصوصیات جدایه های Dickeya zeae عامل لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت و ارزیابی مقاومت بعضی از هیبریدهای تجاری ذرت نسبت به آن ها،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 17، no. 3، pp. 89–95، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155902/fa