APA:
کپیرسولی، فاطمه، قلی پور، منوچهر، جهان بین، کامبیز، و اصغری، حمیدرضا. (1397). اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتی اکسیدان ها, قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (.Echinacea purpurea L ) در شرایط مزرعه ای. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 25(1 )، 45-61. SID. https://sid.ir/paper/155926/fa
Vancouver:
کپیرسولی فاطمه، قلی پور منوچهر، جهان بین کامبیز، اصغری حمیدرضا. اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتی اکسیدان ها, قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (.Echinacea purpurea L ) در شرایط مزرعه ای. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1397؛25(1 ):45-61. Available from: https://sid.ir/paper/155926/fa
IEEE:
کپیفاطمه رسولی، منوچهر قلی پور، کامبیز جهان بین، و حمیدرضا اصغری، “اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتی اکسیدان ها, قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (.Echinacea purpurea L ) در شرایط مزرعه ای،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 25، no. 1 ، pp. 45–61، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155926/fa