مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,184
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

791
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد بذر و اجزای عملکرد گشنیز (.Coriandrum sativum L)

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 156

چکیده

 در سال 1386, به منظور بررسی اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر میزان عملکرد و اجزای عملکرد گیاه گشنیز, آزمایشی در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با 10 تیمار (اسید سالیسیلیک, نیتروژن, فسفر, پتاسیم, منیزیم, روی, آهن, بر, مولیبدن و شاهد) و سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گرگان انجام گردید. نتایج نشان داد که در بین تمامی صفات مورد بررسی تنها وزن هزاردانه پاسخ معنی داری به تیمارهای اعمال شده نداشت. همچنین اثر تیمارهای فسفر, روی, پتاسیم, نیتروژن و مولیبدن بر عملکرد بذر و اثر تیمارهای نیتروژن, روی, پتاسیم و فسفر بر وزن خشک شاخ و برگ نسبت به شاهد معنی دار بود. ارتفاع و تعداد شاخه های فرعی به طورمعنی داری در اثر تیمارهای نیتروژن, روی, پتاسیم, فسفر و مولیبدن افزایش یافتند. تمامی تیمارها به جز اسید سالیسیلیک, تعداد چتر در بوته را به طور معنی داری افزایش دادند و تعداد چتر در بوته بیش ترین همبستگی را با عملکرد بذر داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، عبدالرحمان، مشایخی، کامبیز، همتی، خدایار، و دردی پور، اسماعیل. (1388). اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد بذر و اجزای عملکرد گشنیز (.Coriandrum sativum L). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 16(4)، 149-156. SID. https://sid.ir/paper/155990/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی عبدالرحمان، مشایخی کامبیز، همتی خدایار، دردی پور اسماعیل. اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد بذر و اجزای عملکرد گشنیز (.Coriandrum sativum L). پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛16(4):149-156. Available from: https://sid.ir/paper/155990/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرحمان رحیمی، کامبیز مشایخی، خدایار همتی، و اسماعیل دردی پور، “اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد بذر و اجزای عملکرد گشنیز (.Coriandrum sativum L)،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 16، no. 4، pp. 149–156، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155990/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button