مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

823
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سولفات روی بر عملکرد، اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 199

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرطالبی، سیدحسین، حسینی، سیدماشااله، خواجه پور، محمدرضا، و سلیمانی، علی. (1391). اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 19(3)، 185-199. SID. https://sid.ir/paper/156298/fa

    Vancouver: کپی

    میرطالبی سیدحسین، حسینی سیدماشااله، خواجه پور محمدرضا، سلیمانی علی. اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1391؛19(3):185-199. Available from: https://sid.ir/paper/156298/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسین میرطالبی، سیدماشااله حسینی، محمدرضا خواجه پور، و علی سلیمانی، “اثر سولفات روی بر عملکرد, اجزا عملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پائیزه در منطقه اقلید فارس،” پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 19، no. 3، pp. 185–199، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/156298/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button