Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

252
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزا عملکرد و درصد پروتئین دانه در ارقام گندم

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، غ.، کشکولی، ح.، شهیدی، علی، و قریشی، غلامرضا. (1385). اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزا عملکرد و درصد پروتئین دانه در ارقام گندم. همایش سازگاری با کم آبی، -(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/462275/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی غ.، کشکولی ح.، شهیدی علی، قریشی غلامرضا. اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزا عملکرد و درصد پروتئین دانه در ارقام گندم. همایش سازگاری با کم آبی[Internet]. 1385؛-(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/462275/fa

    IEEE: کپی

    غ. زمانی، ح. کشکولی، علی شهیدی، و غلامرضا قریشی، “اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزا عملکرد و درصد پروتئین دانه در ارقام گندم،” همایش سازگاری با کم آبی، vol. -، no. 1، pp. 0–0، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/462275/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا