APA:
کپیمیردریکوندی، مریم، کیانی، علی، خالداری، مجید، و علیرضایی، مسعود. (1395). اثر عصاره کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت ران جوجه های گوشتی. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، 10(1)، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/157877/fa
Vancouver:
کپیمیردریکوندی مریم، کیانی علی، خالداری مجید، علیرضایی مسعود. اثر عصاره کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت ران جوجه های گوشتی. مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)[Internet]. 1395؛10(1):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/157877/fa
IEEE:
کپیمریم میردریکوندی، علی کیانی، مجید خالداری، و مسعود علیرضایی، “اثر عصاره کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی گوشت ران جوجه های گوشتی،” مجله طب دامی ایران (مجله بین المللی تحقیقات دامپزشکی)، vol. 10، no. 1، pp. 73–81، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/157877/fa