Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

933
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

512
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت

صفحات

 صفحه شروع 275 | صفحه پایان 284

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سیستم های مختلف تغذیه ای آلی, شیمیایی, زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت هیبرید سینگل کراس 704 آزمایشی در سال 1389 در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس اجرا شد. در این تحقیق از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار استفاده گردید. تیمارهای آزمایش ترکیبی از پنج سیستم تغذیه ای شامل: A1 (سیستم تغذیه ای آلی 8 تن در هکتار کود آلی,), A2 (سیستم تغذیه تلفیقی 6 تن در هکتار کود آلی و 46 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص), A3 (سیستم تغذیه تلفیقی 4 تن در هکتار کود آلی و 92 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص), A4 (سیستم تغذیه تلفیقی 2 تن در هکتار کود آلی و 138 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و A5 (سیستم تغذیه شیمیایی 184 کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و دو عامل باکتریایی شامل B1 (بذور تلقیح شده با ازتوباکتر و آزوسپیریلیوم) و B2 (بذور تلقیح نشده) بود. نتایج نشان داد که سیستم های مختلف تغذیه ای باعث افزایش معنی دار عملکرد دانه, شاخص برداشت, عملکرد بیولوژیک و صفات کیفی گیاه شدند. عملکرد دانه, شاخص برداشت و درصد پروتئین در سیستم تغذیه تلفیقی A3 به ترتیب برابر 10 تن در هکتار, 46.72 درصد و 11.24 درصد بود. در بذور تلقیح شده (B1) عملکرد دانه, عملکرد بیولوژیک, ضریب برداشت و صفات کیفی نسبت به تیمار شاهد بیشتر بود, به طوری که عملکرد دانه, شاخص برداشت و درصد پروتئین در تیمار تلقیح شده با باکتری به ترتیب برابر 9.78 تن در هکتار, 44.10 درصد و 10.86 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مقصودی، عیسی، قلاوند، امیر، و آقاعلیخانی، مجید. (1392). تاثیر روش های تغذیه ای آلی, شیمیایی, زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، 27(3 الف)، 275-284. SID. https://sid.ir/paper/158954/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودی عیسی، قلاوند امیر، آقاعلیخانی مجید. تاثیر روش های تغذیه ای آلی, شیمیایی, زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)[Internet]. 1392؛27(3 الف):275-284. Available from: https://sid.ir/paper/158954/fa

    IEEE: کپی

    عیسی مقصودی، امیر قلاوند، و مجید آقاعلیخانی، “تاثیر روش های تغذیه ای آلی, شیمیایی, زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت،” پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، vol. 27، no. 3 الف، pp. 275–284، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158954/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا