مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,117
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مکمل آنزیم، ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشد، ولی اثرات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 اثر سطوح مختلف یولاف و مکل بتا - کلوکاناز در یک جیره پایه ذرت - سویا، در قالب طرح کاملا تصادفی به روش فاتکوریل 5´2 بررسی شد. یولاف به میزان صفر، 10، 20، 30 و 40 درصد جایگزین ذرت، و بتا - گلوکاناز به میزان صفر و 5700 واحد در کیلوگرم به جیره ها افزوده شد. وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، درصد چربی حفره شکمی، گوارش پذیری ایلئومی پروتئین و چربی، و غلظت کلسترول و تری گلیسرید پلاسما اندازه گیری شدند. افزایش میزان یولاف جیره، وزن بدن، مصرف غذا، درصد چربی حفره شکمی، گوارش پذیری پروتئین و چربی و غلظت های کلسترول و تری گلیسرید پلاسما را کاهش داد (P<0.01) و برای 40% یولاف، کمترین بودند. ضریب تبدیل خوراک، با افزایش یولاف جیره افزایش یافت و در 40 درصد جیره بیشترین بود. مکمل بتاگلوکاناز، وزن بدن، مصرف خوراک، و گوارش پذیری پروتئین و چربی را به طور معنی داری (P<0.05) بهبود بخشید. افزودن آنزیم به طور معنی داری (P<0.05)، کلسترول و تری گلیسرید پلاسما و چربی حفره شکمی را افزایش داد. اثر جنس بر چربی شکمی، و غلظت کلسترول و تری گلیسرید پلاسما معنی دار (P<0.05)، بود. نرها، غلظت پلاسمایی کلسترول بیشتری نسبت به ماده ها داشتند در حالی که چربی حفره شکمی ماده ها، بیشتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پوررضا، جواد، آقایی، علی، پوررضا، آرش، سمیع، عبدالحسین، و رضایی، عبدالمجید. (1383). مکمل آنزیم, ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشد, ولی اثرات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد. تحقیقات کشاورزی ایران، 23(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/16137/fa

    Vancouver: کپی

    پوررضا جواد، آقایی علی، پوررضا آرش، سمیع عبدالحسین، رضایی عبدالمجید. مکمل آنزیم, ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشد, ولی اثرات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛23(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/16137/fa

    IEEE: کپی

    جواد پوررضا، علی آقایی، آرش پوررضا، عبدالحسین سمیع، و عبدالمجید رضایی، “مکمل آنزیم, ارزش غذایی یولاف را بهبود می بخشد, ولی اثرات ضد کلسترولی آن را کاهش می دهد،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 23، no. 1، pp. 1–14، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16137/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button