مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

442
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخص های خونی ماهی شیربت (Barbus grypus)

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 در این پژوهش, اثر عصاره گیاه صبرزرد بر برخی شاخص های خونی ماهی شیربت مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور, سه غلظت 1/0, 2/0 و 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهی ها به مدت 60 روز با این خوراک ها تغذیه گردیدند. تیمار شاهد با خوراک بدون عصاره گیاه آلوئه ورا تغذیه شد. شاخص های خونی شامل تعداد گلبول های سفید, گلبول های قرمز, هماتوکریت, هموگلوبین, متوسط حجم گلبولی, متوسط هموگلوبین موجود در هر گلبول و نسبت هموگلوبین هر گلبول قرمز اندازه گیری شدند. نتایج مشخص کرد شاخص تعداد گلبول قرمز, هماتوکریت و هموگلوبین در تیمارهای تغذیه شده با عصاره گیاه آلوئه ورا تفاوت معنی داری نسبت به تیمار شاهد مشاهده گردیده است (05/0>P). شاخص MCHC در تیمارهای 2/0 و 5/0 درصد نسبت به تیمار شاهد تفاوت معنی داری مشاهده گردیده است (05/0>P). WBC و نوتروفیل در تیمار 5/0 درصد تغذیه شده با عصاره گیاه آلوئه ورا نسبت به تیمار شاهد تفاوت معنی داری مشاهده گردیده است (05/0>P). به طور کلی می توان گفت مناسب ترین غلظت آلوئه ورا در خوراک برای تحریک شاخص های خونی, 2/0 و 5/0 درصد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، معصومه، چله مال، مژده، و مصباح، مهرزاد. (1394). بررسی اثر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخص های خونی ماهی شیربت (Barbus grypus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(2 )، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/161539/fa

    Vancouver: کپی

    صفری معصومه، چله مال مژده، مصباح مهرزاد. بررسی اثر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخص های خونی ماهی شیربت (Barbus grypus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(2 ):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/161539/fa

    IEEE: کپی

    معصومه صفری، مژده چله مال، و مهرزاد مصباح، “بررسی اثر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخص های خونی ماهی شیربت (Barbus grypus)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 2 ، pp. 25–34، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button