مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان تری متیل آمین و ارتباط آن با بار میکروبی در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 در این مطالعه (زمستان, 1385) میزان تری متیل آمین در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber) در ارتباط با تغییرات بار باکتریایی (باکتری های سرمادوست و مزوفیل) در طی هجده روز نگهداری در یخ مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج نشان داد که غلظت تری متیل آمین و بار باکتریایی به طور معنی دار طی دوره نگهداری در یخ افزایش یافت. تری متیل آمین در اولین روز نگهداری تشخیص داده نشد. اولین ردیابی مربوط به روز سوم نگهداری بود. در این تحقیق بهترین همبستگی بین تری متیل آمین با بار باکتریایی سرمادوست یافت شد (R2=0.91) و همچنین این باکتری ها به عنوان میکروارگانیسم غالب در مدت نگهداری تشخیص داده شدند. غلظت اولیه تری متیل آمین به 1.36 میلی گرم (در 100 گرم عضله) و سر انجام به 8.97 میلی گرم (در 100 گرم عضله) رسید و این در حالی بود که بار باکتریایی سرمادوست به بیش از 108cfu/g  رسیده بود. میانگین غلظت تری متیل آمین (در پانزدهمین روز) بالاتر از حد مجاز تشخیص داده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، احمدرضا، نوری موگهی، محمدحسین، نجف زاده ورزی، حسین، فضل آرا، علی، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، بیتا، سراج، و مرادیان، حسین. (1389). تعیین میزان تری متیل آمین و ارتباط آن با بار میکروبی در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 4(1)، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/161603/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی احمدرضا، نوری موگهی محمدحسین، نجف زاده ورزی حسین، فضل آرا علی، رجب زاده قطرمی ابراهیم، بیتا سراج، مرادیان حسین. تعیین میزان تری متیل آمین و ارتباط آن با بار میکروبی در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1389؛4(1):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/161603/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا حسینی، محمدحسین نوری موگهی، حسین نجف زاده ورزی، علی فضل آرا، ابراهیم رجب زاده قطرمی، سراج بیتا، و حسین مرادیان، “تعیین میزان تری متیل آمین و ارتباط آن با بار میکروبی در بافت عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 4، no. 1، pp. 47–56، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161603/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button