مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

454
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 154

چکیده

 جایگزینی آرد گندم با پودر پروتئین ماهی سیم در پاستا به میزان 0, 5, 5/7, 10, 15 و20درصد به منظور ارزیابی اثر آن بر کیفیت پخت و خصوصیات شیمیایی نمونه های غنی سازی شده انجام شد. نتایج نشان داد که با بکار گیری پودر ماهی در پاستاهای میزان پروتئین (70/0± 91/25) و چربی (50/0± 94/6) افزایش می یابد, کاهش زمان پخت (30/13 دقیقه) و افزایش افت پخت (2/8درصد) در مقایسه با پاستای شاهد نیز مشاهده شد. به غیر از پاستای 20درصد پودر ماهی, افت پخت در اکثر پاستاها در محدوده مجاز (8درصد) بود. لذا, نتایج نشان داد که امکان به کارگیری پاستای غنی شده با پودر پروتئین ماهی, با توجه به ویژگی های فنی, در صنایع غذایی به منظور بهبود پاستای تولیدی وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شوقی، زهرا، باباخانی، آریا، و پورفرزاد، امیر. (1398). اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(2 )، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/161962/fa

    Vancouver: کپی

    شوقی زهرا، باباخانی آریا، پورفرزاد امیر. اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(2 ):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/161962/fa

    IEEE: کپی

    زهرا شوقی، آریا باباخانی، و امیر پورفرزاد، “اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 2 ، pp. 143–154، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button