APA:
کپیشوقی، زهرا، باباخانی، آریا، و پورفرزاد، امیر. (1398). اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(2 )، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/161962/fa
Vancouver:
کپیشوقی زهرا، باباخانی آریا، پورفرزاد امیر. اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(2 ):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/161962/fa
IEEE:
کپیزهرا شوقی، آریا باباخانی، و امیر پورفرزاد، “اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی های شیمیایی و پخت پاستا،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 2 ، pp. 143–154، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161962/fa