APA:
کپیطاهری کندر، ام البنین، سجادی، میرمسعود، سوری نژاد، ایمان، دریایی، عبدالرسول، خادمی، فرشته، و میرزاده، قدرت. (1393). تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(4)، 585-597. SID. https://sid.ir/paper/162016/fa
Vancouver:
کپیطاهری کندر ام البنین، سجادی میرمسعود، سوری نژاد ایمان، دریایی عبدالرسول، خادمی فرشته، میرزاده قدرت. تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(4):585-597. Available from: https://sid.ir/paper/162016/fa
IEEE:
کپیام البنین طاهری کندر، میرمسعود سجادی، ایمان سوری نژاد، عبدالرسول دریایی، فرشته خادمی، و قدرت میرزاده، “تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 4، pp. 585–597، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162016/fa