Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

750
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

صفحات

 صفحه شروع 585 | صفحه پایان 597

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری کندر، ام البنین، سجادی، میرمسعود، سوری نژاد، ایمان، دریایی، عبدالرسول، خادمی، فرشته، و میرزاده، قدرت. (1393). تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(4)، 585-597. SID. https://sid.ir/paper/162016/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری کندر ام البنین، سجادی میرمسعود، سوری نژاد ایمان، دریایی عبدالرسول، خادمی فرشته، میرزاده قدرت. تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(4):585-597. Available from: https://sid.ir/paper/162016/fa

    IEEE: کپی

    ام البنین طاهری کندر، میرمسعود سجادی، ایمان سوری نژاد، عبدالرسول دریایی، فرشته خادمی، و قدرت میرزاده، “تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 4، pp. 585–597، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162016/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا