مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 35

چکیده

 ماهی صبیتی یکی از ماهیان باارزش از نظر اقتصادی در خلیج فارس است که در آبزی پروری نیز مورد توجه زیادی است. سطوح بهینه اجزای جیره غذایی تضمین کننده رشد و سلامتی ماهی است. در مطالعه حاضر تغذیه با سطوح متفاوت پروتئین و اسید آمینه به منظور بررسی اثرات آن بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انجام گرفت. برای این منظور ماهیان 30 تا 35 گرمی پس از 2 هفته تطابق با یک جیره غذایی بدون چربی, به مدت 8 هفته در 36 تانک 300 لیتری با جیره های غذایی آزمایشی حاوی مقادیر مختلف پروتئین و لیپید تغذیه شدند. به طوری که تغذیه ماهیان 2 بار در روز در ساعات 10 صبح و 17 بعد از ظهر با 4 سطح پروتئین مختلف (%45, %50, %55 و %60) و سه تکرار برای هر تیمار غذایی در نظر گرفته شد و ماهیان به مدت 60 روز با جیره های فوق الذکر تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش, نمونه های خونی با سرنگ های هپارینه دریافت و پس از انتقال به آزمایشگاه و شمارش گلبول های سفید و قرمز, اندازه گیری هماتوکریت, هموگلوبین و اندیس های خونی طی بررسی آنالیز واریانس یک طرفه, تفاوت هایی بین گروه های مختلف با جیره متفات مشاهده گردید اما از لحاظ آماری معنی دار نبوده است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که در خصوص پرورش ماهی صبیتی از نظر مطالعات خون شناسی, رژیم های مورد نظر دارای شرایط بهینه برای گونه مورد نظر هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک نام شیری، اعظم، عبدی، رحیم، سلاطی، امیرپرویز، موحدی نیا، عبدالعلی، و غفله مرمضی، جاسم. (1392). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta. اقیانوس شناسی، 4(13)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/158116/fa

    Vancouver: کپی

    نیک نام شیری اعظم، عبدی رحیم، سلاطی امیرپرویز، موحدی نیا عبدالعلی، غفله مرمضی جاسم. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta. اقیانوس شناسی[Internet]. 1392؛4(13):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/158116/fa

    IEEE: کپی

    اعظم نیک نام شیری، رحیم عبدی، امیرپرویز سلاطی، عبدالعلی موحدی نیا، و جاسم غفله مرمضی، “اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta،” اقیانوس شناسی، vol. 4، no. 13، pp. 29–35، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158116/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button