APA:
کپینیک نام شیری، اعظم، عبدی، رحیم، سلاطی، امیرپرویز، موحدی نیا، عبدالعلی، و غفله مرمضی، جاسم. (1392). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta. اقیانوس شناسی، 4(13)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/158116/fa
Vancouver:
کپینیک نام شیری اعظم، عبدی رحیم، سلاطی امیرپرویز، موحدی نیا عبدالعلی، غفله مرمضی جاسم. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta. اقیانوس شناسی[Internet]. 1392؛4(13):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/158116/fa
IEEE:
کپیاعظم نیک نام شیری، رحیم عبدی، امیرپرویز سلاطی، عبدالعلی موحدی نیا، و جاسم غفله مرمضی، “اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر پارامترهای خون شناسی ماهی صبیتی انگشت قد Sparidentex hasta،” اقیانوس شناسی، vol. 4، no. 13، pp. 29–35، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158116/fa