APA:
کپینسرین، عبدالرحمان، هاژاو، مراد، نازنین، حسن، هاوان، سلیمان، و هیوار، سالح. (1399). اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد, فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 73(2 )، 123-134. SID. https://sid.ir/paper/162022/fa
Vancouver:
کپینسرین عبدالرحمان، هاژاو مراد، نازنین حسن، هاوان سلیمان، هیوار سالح. اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد, فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1399؛73(2 ):123-134. Available from: https://sid.ir/paper/162022/fa
IEEE:
کپیعبدالرحمان نسرین، مراد هاژاو، حسن نازنین، سلیمان هاوان، و سالح هیوار، “اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد, فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 73، no. 2 ، pp. 123–134، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162022/fa