APA:
کپیجعفری، ولی اله، گلی، شیدا، و نوری، گلی. (1395). تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(2)، 155-162. SID. https://sid.ir/paper/162167/fa
Vancouver:
کپیجعفری ولی اله، گلی شیدا، نوری گلی. تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(2):155-162. Available from: https://sid.ir/paper/162167/fa
IEEE:
کپیولی اله جعفری، شیدا گلی، و گلی نوری، “تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 2، pp. 155–162، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162167/fa