مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

990
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 162

چکیده

 استفاده از محرک های غذایی در جیره آبزیان علاوه بر افزایش غذاگیری, منجر به کاهش مدت زمان تغذیه و در نتیجه کاهش هدر رفت غذا می شود. در این مطالعه اثرات افزودن کلرید کلسیم و اسیدآمینه آزاد گلوتامین بر میزان مصرف غذا, پارامترهای رشد و ترکیبات لاشه در کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای غذایی مورد آزمایش شامل: غلظت 0.9 مولار کلرید کلسیم, غلظت 0.1 مولار اسید آمینه گلوتامین و غلظت ترکیبی از 0.9 مولار کلرید کلسیم با 0.1 مولار اسید آمینه گلوتامین و تیمار شاهد بودند که هر کدام در 3 تکرار انجام شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن این ترکیبات به غذای کپور معمولی می تواند باعث تغییر در پارامترهای رشد گردد. بطوریکه بالاترین میزان افزایش وزن و درصد افزایش وزن بدن در تیمار حاوی گلوتامین مشاهده شد که با شاهد تفاوت معنی دار داشت (P≤0.05) بالاترین ضریب رشد روزانه و کمترین ضریب تبدیل غذایی بدون اختلاف معنی دار با شاهد مربوط به تیمار اسید آمینه گلوتامین بود (P≥0.05) با توجه به نتایج بدست آمده می توان بیان داشت که اسید آمینه فوق می تواند به عنوان محرک غذایی در جیره کپور معمولی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، ولی اله، گلی، شیدا، و نوری، گلی. (1395). تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(2)، 155-162. SID. https://sid.ir/paper/162167/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری ولی اله، گلی شیدا، نوری گلی. تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(2):155-162. Available from: https://sid.ir/paper/162167/fa

    IEEE: کپی

    ولی اله جعفری، شیدا گلی، و گلی نوری، “تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 2، pp. 155–162، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162167/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button