APA:
کپیخانی، سیران، سروی مغانلو، کوروش، ایمانی، احمد، آق، ناصر، و رازی، مزدک. (1395). اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(2)، 173-187. SID. https://sid.ir/paper/162168/fa
Vancouver:
کپیخانی سیران، سروی مغانلو کوروش، ایمانی احمد، آق ناصر، رازی مزدک. اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(2):173-187. Available from: https://sid.ir/paper/162168/fa
IEEE:
کپیسیران خانی، کوروش سروی مغانلو، احمد ایمانی، ناصر آق، و مزدک رازی، “اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 2، pp. 173–187، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162168/fa