Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,007
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه میزان فنل کل و آنزیم پراکسیداز در دو رقم متحمل و حساس خیار سالم و مایه زنی شده با دو سویهFusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 45

چکیده

 در بررسی واکنش مقاومت و حساسیت 20 رقم مختلف خیار گلخانه ای در برابر قارچ Fusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum, ارقام 32-PV, Nasco, Janette, Sultan, Nicoo 100, Negeen, Rubah-l, CB- 61688222, 8-Ayat, PSR36-47112, Rubah-s حساس به بیماری و ارقام Festival, Jakie, PSR 36-45007, Ayat, 120118, Storm, FD-C101, SR36-45664,Khassib  متحمل به بیماری تشخیص داده شدند که رقم حساس Negeen و متحمل Festival جهت بررسی های بیوشیمیایی ترکیبات فنل کل و آنزیم پراکسیداز مورد استفاده قرار گرفتند. گیاهچه های هر دو رقم بعد از رشد در مخلوط پیت ماس و پرلیت سترون در مرحله حساس یک تا دو برگی به خاک سترون حاوی مخلوط ماسه و آرد ذرت آلوده به دو جدایه قارچ عامل بیماری و برای گیاهان شاهد حاوی مخلوط ماسه و آرد ذرت سترون بود انتقال داده شدند. نمونه برداری ها از قسمت طوقه و ریشه گیاهان در مراحل زمانی یک, سه, پنج, هفت و 10 روز بعد از مایه زنی انجام گرفت. بعد از استخراج ترکیبات فنلی و آنزیم پراکسیداز بر طبق روش های توصیه شده, و اندازه گیری تغییرات جذب نور این ترکیبات توسط اسپکتروفوتومتر مقدار و فعالیت این ترکیبات در میلی گرم بافت گیاه ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده, تغییرات ترکیبات فنلی در طی روزهای مختلف در ارقام متحمل و حساس اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشت ولی فعالیت آنزیم پراکسیداز طی روزهای سه و پنج با یکدیگر تفاوت معنی دار داشت و در رقم متحمل آلوده به قارچ, میزان آنزیم بیشتر از رقم حساس بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولوی، الهام، امینیان، حشمت اله، اعتباریان، حسن رضا، و شهریاری، داریوش. (1389). مقایسه میزان فنل کل و آنزیم پراکسیداز در دو رقم متحمل و حساس خیار سالم و مایه زنی شده با دو سویهFusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum. گیاه پزشکی (مجله علمی کشاورزی)، 33(1)، 31-45. SID. https://sid.ir/paper/165046/fa

    Vancouver: کپی

    مولوی الهام، امینیان حشمت اله، اعتباریان حسن رضا، شهریاری داریوش. مقایسه میزان فنل کل و آنزیم پراکسیداز در دو رقم متحمل و حساس خیار سالم و مایه زنی شده با دو سویهFusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum. گیاه پزشکی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1389؛33(1):31-45. Available from: https://sid.ir/paper/165046/fa

    IEEE: کپی

    الهام مولوی، حشمت اله امینیان، حسن رضا اعتباریان، و داریوش شهریاری، “مقایسه میزان فنل کل و آنزیم پراکسیداز در دو رقم متحمل و حساس خیار سالم و مایه زنی شده با دو سویهFusarium oxysporum f.sp radicis-cucumerinum،” گیاه پزشکی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 33، no. 1، pp. 31–45، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165046/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا