APA:
کپیرمضانیان، اصغر، خرم، فرشته، و احمدپور، احمد. (1394). بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 38(4)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/165135/fa
Vancouver:
کپیرمضانیان اصغر، خرم فرشته، احمدپور احمد. بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1394؛38(4):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/165135/fa
IEEE:
کپیاصغر رمضانیان، فرشته خرم، و احمد احمدپور، “بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 38، no. 4، pp. 61–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165135/fa