مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,001
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

691
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 70

چکیده

 به منظور بررسی اثر غلظت های مختلف پوترسین و پوشش واکس بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در شرایط انبار, یک آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام شد. در این آزمایش اثر نوع پوشش در چهار سطح شامل واکس تجاریBRITEX , پوترسین 0.2, 0.4 و 0.6 میلی مولار روی ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در سه تکرار و سه مرحله شامل 20, 40 و 60 روز در دمای 1±5 درجه سلسیوس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد, اثر نوع پوشش, زمان انبارداری و برهمکنش نوع پوشش و زمان انبارداری بر ویژگی های مورد بررسی میوه نارنگی ’کارا‘ شامل کاهش وزن میوه, نسبت پوست به گوشت میوه, درصد آب میوه, مواد جامد محلول (TSS), نسبت TSS/TA و میزان ویتامین ث در سطح 1% معنی دار و بر روی pH و اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), معنی دار نبود. به صورت کلی می توان از بین تمامی تیمارها, کاربرد پس از برداشت پوترسین با غلظت 0.2 میلی مولار و نگهداری آن در انبار تا 40 روز را موثرترین تیمار در حفظ کیفیت نارنگی ’کارا‘ معرفی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانیان، اصغر، خرم، فرشته، و احمدپور، احمد. (1394). بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 38(4)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/165135/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانیان اصغر، خرم فرشته، احمدپور احمد. بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1394؛38(4):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/165135/fa

    IEEE: کپی

    اصغر رمضانیان، فرشته خرم، و احمد احمدپور، “بررسی اثر پوشش واکس و غلظت های مختلف پوترسین بر ویژگی های کمی و کیفی میوه نارنگی رقم ’کارا‘ در طول مدت انبارمانی،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 38، no. 4، pp. 61–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165135/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button