مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,892
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کربوهیدراتهای مختلف روی رفتار تخم ریزی ملکه و میزان ذخیره عسل در کلنی زنبور عسل

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 یک کندو هر چه با جمعیت زیاد وارد فصل جمع آوری شهد شود به همان اندازه میزان شهد و عسل جمع آوری شده زیاد خواهد شد, به این جهت برای تامین احتیاجات انرژی در مواقع کمبود شهد در طبیعت, باید از شهدهای مصنوعی جهت جایگزین کردن شهد طبیعی استفاده نمود. به منظور بررسی تاثیر جایگزینی شهدهای مصنوعی به جای شهد طبیعی بر روی جمعیت کلنی, چهار تیمار غذایی و یک گروه شاهد روی 25 کلنی زنبور عسل با 5 تکرار در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی مورد مطالعه و تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت .نتایج نشان دادکه بین جیره های غذایی از نظر میزان تخم ریزی ملکه در سطح احتمال 1% اختلاف معنی دار وجود دارد. ولی بین سمت راست و چپ قاب (از نظر تعداد نوزاد) اختلاف غیر معنی دار بود . با توجه به مقایسه میانگین ها مشخص شد که اختلاف 3 تیمار عسل, شکر و (نشاسته + عسل) ضمن دارا بودن  میانگین بالا غیر معنی دار می باشد. بنابراین در نظر گرفتن هزینه غذایی برای هر یک از تیمارها , شکر به عنوان بهترین غذا برای افزایش تولید جمعیت معرفی شد و ترکیب (نشاسته + عسل) و عسل به ترتیب در مراحل دوم و سوم قرار گرفتند. هم چنین از مطالعه میزان ذخیره عسل مشخص گردید که تیمارهای مربوط به غذاهای ( نشاسته + شکر) و (نشاسته+ عسل) با میانگین بالا و اختلاف غیر معنی دار, بیشتر از غذاهای دیگر بر روی میزان ذخیره عسل موثر هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسعدی دیزجی، ابوالفضل، عراقی، محمد، و معینی علیشاه، حمیده. (1385). تاثیر کربوهیدراتهای مختلف روی رفتار تخم ریزی ملکه و میزان ذخیره عسل در کلنی زنبور عسل. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 2(4)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/166697/fa

    Vancouver: کپی

    اسعدی دیزجی ابوالفضل، عراقی محمد، معینی علیشاه حمیده. تاثیر کربوهیدراتهای مختلف روی رفتار تخم ریزی ملکه و میزان ذخیره عسل در کلنی زنبور عسل. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1385؛2(4):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/166697/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل اسعدی دیزجی، محمد عراقی، و حمیده معینی علیشاه، “تاثیر کربوهیدراتهای مختلف روی رفتار تخم ریزی ملکه و میزان ذخیره عسل در کلنی زنبور عسل،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 2، no. 4، pp. 15–24، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166697/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button