مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج گرده محلی خوی آزمایشی در سال 1390 در اراضی روستای مراکان شهرستان خوی واقع در شمال استان آذربایجان غربی اجرا گردید. اثر دو روش کشت (مستقیم و نشائی) و چهار مقدار پتاسیم (0, 60, 120 و 180 کیلوگرم در هکتار) با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان دادند که مقادیر پتاسیم بر تعداد پنجه در مترمربع اثر معنی داری در سطح آماری یک درصد داشت. تاثیر فاکتور روش کشت بر عملکرد دانه (شلتوک), تعداد پنجه در واحد سطح و عملکرد بیولوژیک در سطح احتمال یک درصد و هم چنین فاکتور روش کشت بر صفت ارتفاع بوته در سطح احتمال 5 درصد معنی دار شد. اثر متقابل روش کشت در سطوح سولفات پتاسیم بر هیچ یک از صفات مورد بررسی معنی دار نشد. ضریب همبستگی بین صفات عملکرد دانه (شلتوک) با تعداد پنجه (r= 0.626**) در واحد سطح و عملکرد بیولوژیک (r= 0.610**) مثبت و در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. در این آزمایش بیشترین مقدار عملکرد دانه (شلتوک) در کشت نشائی به مقدار 7389.38 کیلوگرم در هکتار و کم ترین آن در کشت مستقیم به مقدار 6474.57 کیلوگرم در هکتار بدست آمد که حاکی از برتری کشت نشائی به مقدار 12.4 درصد نسبت به کشت مستقیم می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبرلو، رضا. (1392). تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی. پژوهش در علوم زراعی، 5(19)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/167932/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرلو رضا. تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی. پژوهش در علوم زراعی[Internet]. 1392؛5(19):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/167932/fa

    IEEE: کپی

    رضا اکبرلو، “تاثیر پتاسیم و روش کشت بر عملکرد و برخی صفات زراعی برنج (.Oriza sativa L) گرده محلی خوی،” پژوهش در علوم زراعی، vol. 5، no. 19، pp. 1–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/167932/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button