APA:
کپیکشمیری، احسان، کافی، محمد، پارسا، مهدی، نباتی، جعفر، و زارع مهرجردی، محمد. (1397). اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و اسیدیته محلول غذایی بر ویژگی های فیزیولوژیک و تولید ریز غده سیب زمینی (. Solanum tuberosum L). فیزیولوژی گیاهان زراعی، 10(1 (پیاپی 37) )، 97-118. SID. https://sid.ir/paper/174414/fa
Vancouver:
کپیکشمیری احسان، کافی محمد، پارسا مهدی، نباتی جعفر، زارع مهرجردی محمد. اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و اسیدیته محلول غذایی بر ویژگی های فیزیولوژیک و تولید ریز غده سیب زمینی (. Solanum tuberosum L). فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1397؛10(1 (پیاپی 37) ):97-118. Available from: https://sid.ir/paper/174414/fa
IEEE:
کپیاحسان کشمیری، محمد کافی، مهدی پارسا، جعفر نباتی، و محمد زارع مهرجردی، “اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و اسیدیته محلول غذایی بر ویژگی های فیزیولوژیک و تولید ریز غده سیب زمینی (. Solanum tuberosum L)،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37) ، pp. 97–118، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174414/fa