APA:
کپیصفری، رضا، ابطحی، بهروز، و طیبی، پروانه. (1390). بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/176595/fa
Vancouver:
کپیصفری رضا، ابطحی بهروز، طیبی پروانه. بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/176595/fa
IEEE:
کپیرضا صفری، بهروز ابطحی، و پروانه طیبی، “بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 27–33، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176595/fa