مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,153
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,237
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

چکیده

 جلبک ها منابع غنی از متابولیت های فعال طبیعی می باشند که می توانند در صنعت داروسازی استفاده شوند. در این بررسی, جلبک تک سلولی کلرلا ولگاریس جهت مطالعه انتخاب گردید. پس از تهیه و کشت استوک جلبک, عصاره الکلی و استونی آن تهیه و اثرات ضد باکتریایی این جلبک و حداقل غلظت بازدارندگی از رشد میکروب با استفاده از روش رقت لوله ای و انتشار در دیسک, علیه باکتری باسیلوس سوبتیلیس مشخص گردید. نتایج به دست آمده, نشان داد که جلبک کلرلا دارای خواص مهارکنندگی علیه باکتری Bacillus subtilis می باشد. تاثیر ممانعت کنندگی عصاره های مختلف در آزمایش های میکروبی متفاوت بوده و بیش ترین خواص ضدمیکروبی در عصاره استونی دیده شد. عصاره استنی جلبک کلرلا ولگاریس توانست در غلظت 3mg/ml رشد باکتری باسیلوس سوبتی لیس را کاهش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، رضا، ابطحی، بهروز، و طیبی، پروانه. (1390). بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/176595/fa

    Vancouver: کپی

    صفری رضا، ابطحی بهروز، طیبی پروانه. بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/176595/fa

    IEEE: کپی

    رضا صفری، بهروز ابطحی، و پروانه طیبی، “بررسی اثرات بازدارندگی عصاره جلبک Chlorella vulgaris روی باکتری Bacillus subtilis در محیط کشت آزمایشگاهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 27–33، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176595/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا