APA:
کپیعبداله زاده، ابوالقاسم. (1388). بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 3-13. SID. https://sid.ir/paper/176615/fa
Vancouver:
کپیعبداله زاده ابوالقاسم. بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):3-13. Available from: https://sid.ir/paper/176615/fa
IEEE:
کپیابوالقاسم عبداله زاده، “بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 3–13، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176615/fa