مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,552
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

881
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 201

چکیده

 به تازگی بیوچار به دلیل پتانسیل بهبود حاصلخیزی خاک, غیرمتحرک کردن آلودگی ها و همچنین یک روش مناسب برای متوقف کردن کربن و به عنوان مخزن کربن مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است. در این تحقیق, یک سری بیوچار از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف (300, 400, 500, 600 و 700 درجه سسلسیوس) تولید و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها تعیین شد. عملکردبیوچار, محتوای خاکستر, مقدار عناصر غذایی و سایر خصوصیات فیزیکوشیمیایی در تیمارها نسبت به ماده خام برای بررسی اثر درجه حرارت پیرولیز بر بیوچار کاه و کلش گندم و تعیین بهترین دمای پیرولیز برای تبدیل کاه و کلش به بیوچار برای استفاده در کشاورزی انجام گردید. آزمایشات با افزایش تدریجی دما بین 700-300 درجه سسلسیوس, عملکرد بیوچار, مقدار نیتروژن کل و کربن آلی کاهش یافت. در حالی که pH, قابلیت هدایت الکتریکی, مقدار خاکستر و پایداری کربن افزایش نشان داد. همچنین درصد عملکرد بین 58.32-28.34 درصد از ماده خام, پایداری کربن آلی 92.14-65.32 درصد و pH بین 10.9-7.4 بود. حداکثر مقدار تبدیل کربن آلی ماده خام به کربن آلی پایدار در بیوچار در 500 درجه سلسیوس رخ داد. مقدار گروه های عاملی با افزایش دمای پیرولیز در بیوچار کاه و کلش گندم کاهش یافت, با این وجود, اسیدیته کل گروه های عاملی با افزایش دمای پیرولیز بیوچار کاه و کلش افزایش داشت. برای استفاده کشاورزی بیوچار کاه وکلش گندم, دمای 300 درجه سسلسیوس و برای ترسیب کربن بیوچار 500 درجه سلسیوس پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشتی، مهدی، و علیخانی، حسینعلی. (1395). تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 26(2)، 189-201. SID. https://sid.ir/paper/180615/fa

    Vancouver: کپی

    بهشتی مهدی، علیخانی حسینعلی. تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(2):189-201. Available from: https://sid.ir/paper/180615/fa

    IEEE: کپی

    مهدی بهشتی، و حسینعلی علیخانی، “تغییرات کیفیت بیوچار تولید شده از کاه و کلش گندم در طی فرآیند پیرولیز آهسته در دماهای مختلف،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 2، pp. 189–201، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180615/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا