مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 200

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای آزمایشی مزرعه ای در سال زراعی 1388 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک انجام گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل سه منبع نیتروژن شامل اوره, سولفات آمونیوم و آمونیاک مایع و سه سطح نیتروژن شامل 125, 250 و 375 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار و آمونیاک مایع در سه سطح 18 لیتر, 27 لیتر و 36 لیتر در هکتار در نظر گرفته شد. صفات مورد مطالعه شامل: ارتفاع بوته, تعداد پنجه, ارتفاع پنجه, تعداد برگ در بوته, عملکرد علوفه تر و عملکرد علوفه خشک در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد اثر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر تمامی صفات مورد بررسی معنی دار بود, همچنین اثر سطوح مختلف نیتروژن نیز بر تمامی صفات مورد بررسی اثر معنی دار داشت. اثرات متقابل منابع و سطوح نیتروژن نیز بر تمامی صفات مورد بررسی معنی دار گردید. با توجه به نتایج این آزمایش, آمونیاک مایع به دلیل تاثیر در تولید بیشترین عملکرد ماده خشک به میزان 27.9 تن در هکتار و 63.7 تن در هکتار علوفه تر و همچنین 27 لیتر آمونیاک مایع در هکتار به دلیل تاثیر در افزایش عملکرد علوفه قابل توصیه می باشد.در این بررسی آمونیاک مایع به دلیل تاثیر بر عملکرد نهایی محصول نتایج بهتری نسبت به منابع اوره و سولفات آمونیوم داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button