مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقادیر مختلف مصرف خاکی و محلول پاشی سولفات روی بر صفات مرتبط با دانه در ذرت شیرین

صفحات

 صفحه شروع 429 | صفحه پایان 440

چکیده

 این بررسی به منظور ارزیابی اثر مصرف سولفات روی در مراحل متفاوت رشدی ذرت شیرین با غلظت های مختلف آزمایشی به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در شرایط آب و هوایی تبریز, در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل نحوه مصرف سولفات روی در هفت سطح, عدم مصرف عنصر روی (شاهد), مصرف خاکی, محلول پاشی در مرحله 6-8 برگی, محلول پاشی در مرحله ظهور تاسل (گل تاجی), محلول پاشی درمرحله پرشدن دانه, محلول پاشی درهرسه مرحله, مصرف خاکی توام با محلول پاشی درهرسه مرحله به عنوان عامل اصلی و مقادیر مختلف محلول پاشی و مصرف خاکی روی در 3 سطح شامل: محلول پاشی با غلظت 3, 5 و 7 در هزار سولفات روی (مصرف خاکی به مقدار 15, 25 و 35 کیلوگرم در هکتار) به عنوان عامل فرعی بودند. با توجه به نتایج به دست آمده از این بررسی, بالاترین مقدار صفات مرتبط با تولید دانه با محلول پاشی در هر سه مرحله و مصرف خاکی توام با محلول پاشی درهرسه مرحله به دست آمد. در این شرایط افزایش عملکرد دانه خشک و بلال عموما بیش از 50 درصد بودند. بیشترین مقدار تولید دانه در شرایط محلول پاشی با غلظت 5 در هزار سولفات روی (مصرف خاکی به مقدار 25 کیلوگرم در هکتار) حاصل شد. مصرف سولفات روی منجر به افزایش محتوای این عنصر در دانه های تولیدی گردید. میزان این افزایش بیش از 100 درصد بود, لذا با مصرف روی علاوه بر این که عملکرد دانه و بلال ذرت شیرین افزایش قابل ملاحظه ای یافت, کیفیت محصولات تولیدی نیز ارتقا پیدا کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی قرایی، جواد، و یارنیا، مهرداد. (1391). اثر مقادیر مختلف مصرف خاکی و محلول پاشی سولفات روی بر صفات مرتبط با دانه در ذرت شیرین. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 6(4 (24))، 429-440. SID. https://sid.ir/paper/182534/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی قرایی جواد، یارنیا مهرداد. اثر مقادیر مختلف مصرف خاکی و محلول پاشی سولفات روی بر صفات مرتبط با دانه در ذرت شیرین. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1391؛6(4 (24)):429-440. Available from: https://sid.ir/paper/182534/fa

    IEEE: کپی

    جواد محمودی قرایی، و مهرداد یارنیا، “اثر مقادیر مختلف مصرف خاکی و محلول پاشی سولفات روی بر صفات مرتبط با دانه در ذرت شیرین،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 6، no. 4 (24)، pp. 429–440، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button