مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

940
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

664
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گل راعی

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 192

چکیده

 به منظور بررسی اثرات کود های نیتروژن و روی بر صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گیاه دارویی گل راعی آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه تبریز در سال 1391 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. ترکیبات تیماری شامل کود سولفات روی در سه سطح (صفر, سه در هزار و شش در هزار) و مقادیر کود اوره در چهار سطح (صفر, 50, 100, 150 کیلوگرم در هکتار) که 50 درصد از مقادیر فوق بعد از 20 روز و مابقی (50 درصد) بعد از 40 روز از زمان انتقال اولیه نشاها, بود. در این بررسی صفات ارتفاع بوته, تعداد گل آذین, سطح برگ, وزن تر و خشک, میزان اسانس استخراج شده از گل راعی تعیین شد. نتایج نشان داد که صفات ارزیابی شده تحت تاثیر مقدار مصرف کودها قرار گرفتند, به طوری که بیشترین ارتفاع بوته, تعداد گل آذین, سطح برگ و عملکرد اسانس با مصرف 150 کیلوگرم در هکتار نیتروژن به همراه کود سولفات روی به میزان شش در هزار و نیز بیشترین وزن تر و خشک اندام های هوایی با مصرف نیتروژن 150 کیلوگرم در هکتار نیتروژن به همراه کود سولفات روی با دز سه در هزار حاصل شد. با توجه به این که هدف از کاشت گیاهان دارویی تولید بیشتر سرشاخه های گل دار به منظور تهیه اسانس بیشتر است, در این بررسی بیشترین مقدار اسانس با مصرف 150 کیلوگرم در هکتار نیتروژن و شش در هزار کود سولفات روی ب ه دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاده اسفهلان، محمدرضا، عبادی، علی، و فرساداختر، نادر. (1393). تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گل راعی. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 8(2 (30))، 181-192. SID. https://sid.ir/paper/182568/fa

    Vancouver: کپی

    زاده اسفهلان محمدرضا، عبادی علی، فرساداختر نادر. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گل راعی. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1393؛8(2 (30)):181-192. Available from: https://sid.ir/paper/182568/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا زاده اسفهلان، علی عبادی، و نادر فرساداختر، “تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد اسانس گل راعی،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 8، no. 2 (30)، pp. 181–192، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182568/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button