مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,132
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی توسط گندم کاران شهرستان اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 116

چکیده

 هدف این تحقیق بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی توسط گندم کاران شهرستان اصفهان می باشد. این تحقیق ازنوع توصیفی - همبستگی است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از نمونه گیری تصادفی طبقه ای از گندم کاران شهرستان و تکمیل 381 پرسش نامه گردآوری شده است. روایی ابزار پژوهش از طریق اعضای هیات علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی در دانشگاه تربیت مدرس و متخصصان وکارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به دست آمد. آزمون مقدماتی و اعتبار پرسش نامه از طریق تکمیل 30 پرسش نامه به وسیله گندم کاران در یکی از روستاهای خارج از نمونه آماری به عمل آمد و ضریب اطمینان آلفای کرونباخ a=/87 محاسبه شد. نتایج حاصل از رگرسیون چند متغیره گام به گام نشان داد که متغیرهای سطح مکانیزاسیون, سطح زیرکشت گندم, سطح تحصیلات و سابقه کشت گندم, 59 درصد از تغییرات پذیرش تکنولوژی را پیش بینی می کند. هم چنین, نتایج حاصل از رگرسیون چند متغیره گام به گام نشان داد که متغیرهای منزلت اجتماعی, استفاده از کانال های ارتباطی و نگرش گندم کاران پیرامون مزارع نمایشی گندم 50.3 درصد از تغییرات پذیرش تکنولوژی را پیش بینی می کند. علاوه بر این بین میانگین های پذیرش تکنولوژی در رابطه با نظام زراعی, روش کشت گندم و نوع بذر مصرفی اختلاف معنی داری وجود داشت. در نهایت, نتایج حاصل از تحلیل عاملی نشان می دهد ویژگی های اجتماعی, زراعی و شخصی به عنوان سه عامل, 68.072 درصد از واریانس پذیرش تکنولوژی را تبیین می کند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دین پناه، غلامرضا، چیذری، محمد، و بدرقه، علی. (1388). بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی توسط گندم کاران شهرستان اصفهان. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 3(9)، 103-116. SID. https://sid.ir/paper/182691/fa

    Vancouver: کپی

    دین پناه غلامرضا، چیذری محمد، بدرقه علی. بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی توسط گندم کاران شهرستان اصفهان. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1388؛3(9):103-116. Available from: https://sid.ir/paper/182691/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا دین پناه، محمد چیذری، و علی بدرقه، “بررسی عوامل موثر بر پذیرش تکنولوژی توسط گندم کاران شهرستان اصفهان،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 3، no. 9، pp. 103–116، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182691/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button