APA:
کپیتوکلی، محمد، زاهدی فر، مجتبی، کرکودی، کیوان، و فرودی، فرهاد. (1387). اثر دما, رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی, تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما. کشاورزی پویا، 5(4 (علوم دامی))، 357-367. SID. https://sid.ir/paper/183676/fa
Vancouver:
کپیتوکلی محمد، زاهدی فر مجتبی، کرکودی کیوان، فرودی فرهاد. اثر دما, رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی, تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما. کشاورزی پویا[Internet]. 1387؛5(4 (علوم دامی)):357-367. Available from: https://sid.ir/paper/183676/fa
IEEE:
کپیمحمد توکلی، مجتبی زاهدی فر، کیوان کرکودی، و فرهاد فرودی، “اثر دما, رطوبت و مدت زمان عمل آوری با بخار آب تحت فشار بر ترکیبات شیمیایی, تجزیه پذیری و تخمیرپذیری سرشاخه خرما،” کشاورزی پویا، vol. 5، no. 4 (علوم دامی)، pp. 357–367، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183676/fa