APA:
کپیچاجی، مرتضی، ناصریان، عباسعلی، ولی زاده، رضا، و محمدآبادی، طاهره. (1391). مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان. پژوهش های علوم دامی ایران، 4(4)، 298-309. SID. https://sid.ir/paper/218284/fa
Vancouver:
کپیچاجی مرتضی، ناصریان عباسعلی، ولی زاده رضا، محمدآبادی طاهره. مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1391؛4(4):298-309. Available from: https://sid.ir/paper/218284/fa
IEEE:
کپیمرتضی چاجی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، و طاهره محمدآبادی، “مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن ها در تغذیه نشخوارکنندگان،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 4، no. 4، pp. 298–309، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218284/fa