مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,184
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

417
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 241 | صفحه پایان 250

چکیده

 به منظور کاهش مدت زمان سیلو کردن ذرت علوفه ای از 21 روز به 14 روز و بهبود کیفیت آن, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار مختلف و با سه تکرار انجام شد. تیمارها با افزودن مقادیر متفاوت باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم (LP) و مخمر ساکارومیسس سرویسیه(SC)  به علوفه ذرت در نظر گرفته شد. تیمارها شامل پنج سطح تیمار بدون هیچ گونه افزودنی به عنوان شاهد (LP0-SC0), 0.5 گرم لاکتوباسیلوس پلانتاروم در 100 کیلو علوفه ذرت (LP1-SC0),  0.75گرم لاکتوباسیلوس پلانتاروم در 100 کیلو علوفه ذرت (LP2-SC0), 0.5 گرم ساکارومیسس سرویسیه در 100 کیلو علوفه ذرت (LP0-SC1),0.5  گرم لاکتوباسیلوس پلانتاروم و 0.5 گرم ساکارومیسس سرویسیه در 100 کیلو علوفه ذرت(LP1-SC1)  بودند. شبیه سازی ساختمان سیلو توسط بشکه های پلاستیکی صورت گرفت. در پایان روزهای 7, 14, 21 نمونه برداری انجام و pH , ماده خشک, اسید لاکتیک, اسید استیک و خصوصیات ظاهری مواد سیلویی مورد ارزیابی قرار گرفت. در هر بار نمونه برداری و در پایان روزهای 14 و 21 گروه سوم (LP2-SC0) دارای کمترین pH و بیشترین مقدار اسید لاکتیک بود. مقدار pH و اسید لاکتیک در روز 21 با تیمار سوم تفاوت معنی داری با سایر گروه ها داشت (p<0.05). بنابراین به نظر می رسد با استفاده مناسب از افزودنی های باکتریایی می توان ضمن حفظ کیفیت مواد سیلویی و جلوگیری از فساد آن, مدت آماده سازی را نیز یک هفته کاهش داد. اما مصرف علوفه سیلو شده در کمتر از 21 روز توصیه نمی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منصوری یاراحمدی، حسین. (1386). بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی، 1(3)، 241-250. SID. https://sid.ir/paper/183936/fa

    Vancouver: کپی

    منصوری یاراحمدی حسین. بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1386؛1(3):241-250. Available from: https://sid.ir/paper/183936/fa

    IEEE: کپی

    حسین منصوری یاراحمدی، “بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 1، no. 3، pp. 241–250، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183936/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button