APA:
کپیمنصوری یاراحمدی، حسین. (1386). بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی، 1(3)، 241-250. SID. https://sid.ir/paper/183936/fa
Vancouver:
کپیمنصوری یاراحمدی حسین. بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1386؛1(3):241-250. Available from: https://sid.ir/paper/183936/fa
IEEE:
کپیحسین منصوری یاراحمدی، “بررسی امکان بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان عمل آوری آن با استفاده از افزودنی های میکروبی،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 1، no. 3، pp. 241–250، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183936/fa