APA:
کپیتهرانی فر، علی، شور، محمود، موسی زاده، رضا، عراقی، حسین، و سلاح ورزی، یحیی. (1393). اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام, ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 9(3 (پیاپی 35))، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/185564/fa
Vancouver:
کپیتهرانی فر علی، شور محمود، موسی زاده رضا، عراقی حسین، سلاح ورزی یحیی. اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام, ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1393؛9(3 (پیاپی 35)):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/185564/fa
IEEE:
کپیعلی تهرانی فر، محمود شور، رضا موسی زاده، حسین عراقی، و یحیی سلاح ورزی، “اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام, ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 25–33، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185564/fa