APA:
کپییوسفی راد، مجتبی، و معصومی زواریان، ابوالفضل. (1396). اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 12(4 (پیاپی 48) )، 92-102. SID. https://sid.ir/paper/185659/fa
Vancouver:
کپییوسفی راد مجتبی، معصومی زواریان ابوالفضل. اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1396؛12(4 (پیاپی 48) ):92-102. Available from: https://sid.ir/paper/185659/fa
IEEE:
کپیمجتبی یوسفی راد، و ابوالفضل معصومی زواریان، “اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L. )،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48) ، pp. 92–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185659/fa