APA:
کپییوسفی راد، مجتبی، نورمحمدی، قربان، اردکانی، محمدرضا، و میرهادی، سیدمحمدجواد. (1388). تاثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 5(16)، 105-114. SID. https://sid.ir/paper/166831/fa
Vancouver:
کپییوسفی راد مجتبی، نورمحمدی قربان، اردکانی محمدرضا، میرهادی سیدمحمدجواد. تاثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1388؛5(16):105-114. Available from: https://sid.ir/paper/166831/fa
IEEE:
کپیمجتبی یوسفی راد، قربان نورمحمدی، محمدرضا اردکانی، و سیدمحمدجواد میرهادی، “تاثیر قارچ میکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و محتوای عناصر غذایی جو در سطوح مختلف شوری،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 5، no. 16، pp. 105–114، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166831/fa